Olimpex Kft.

OLIMPEX KFT.

Cím: 2800 Tatabánya Búzavirág u. 8.
Tel.: +36 34 450 399

TELEPHELY:
Tatabánya Ipari Park

 

Tatabány Ipari park

 

E-mail: Árajánlat kérés

 

Nemzetközi fuvarozás és szállítmányozás

Szállítmányozási tevékenységünk az Európai Unión belüli árufuvarozás, export és import viszonylatokban, specifikusan 7,5 tonnás (Atego) és furgonos (Sprinter) szállímányokkal.

Főbb exportjaink Ausztria, Németország, Lengyelország, Benelux Államok, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Anglia területére irányulnak.

Szállított áruink között megtalálható a darabáru, palettás áru, gitterboxok és nagyobb gépek is.

Express fuvarozás

Expressz szállítmányozás:

  • Több alkalommal felmerülhet a szállítmányok minél hamarabbi célba juttatása, a rövid határidőre történő teljesítés. Ilyen esetekben expressz - 2 sofőrös – teherautókkal állunk rendelkezésre, alkalmi és rendszeres fuvarok esetén is.

Részrakomány szállítás:

  • A kis darabszámú, teljes rakteret nem igénylő rakományok fuvarozása esetén az Ön áruja mellé más ügyfelünk készlete is bekerül a raktérbe. Ez biztosítja a fuvareszköz maximális kihasználtságát, hogy Önnek a legkedvezőbb árat ajánlhassuk.
  • Minden esetben igyekszünk felmérni szállítmányozási igényeit, hogy a legmegfelelőbb fuvarozási módot, gépkocsi típust és egy költséghatékony megoldást tudjunk kínálni.

 

Cégünk a TIR Biztosító Egyesületnél gépjárművenként 50.000 USD értékig szóló nemzetközi közúti árufuvarozási (CMR) felelősségbiztosítással rendelkezik, hogy régi és új partnereink a lehető legnagyobb bizalommal forduljanak hozzánk.